NRK Meny
Normal

Kristoffer kan brukes over alt

Kristoffer Løkberg er Ranheims altmuligmann. I løpet av sesongen har han spilt på fem forskjellige plasser hos 1. divisjonslaget.

Kristoffer Løkberg

Kristoffer Løkberg har spilt på nesten samtlige plasser hos Ranheim i år, men liker seg helst som indreløper.

Foto: Ranheim Fotball

Ranheim ligger på fjerdeplass før kveldens kamp på bortebane mot Ham-Kam. Kristoffer Løkberg er en av lagets nøkkelspillere. han har spilt på fem plasser på laget, men var ikke helt fornøyd med å spille høyre back mot Tromsdalen (4-1) sist.

– Uvant rolle

– Å spille høyreback var en uvant opplevelse, spesielt med tanke på at dette var min første kamp på denne plassen noensinne, sier han til Ranheim Fotballs hjemmeside .

Løkberg har en fortid i Strindheim og i Sheffield United, der han spilte på reservelaget. I år har han spilt samtlige av Ranheims kamper.

– Som fotballspiller er det en stor fordel å kunne bekle flere posisjoner på banen. Spesilt slik som konkurransen om plassene på laget er nå. Det er jo bare spiss og keeper jeg ikke har spilt i år, sier han.

Indreløper

Hans favorittposisjon er som indreløper i en 4-3-3-formasjon. Nå håper han at laget hans klarer å henge med i toppen av 1. divisjon utover høsten.

– Vi har fått inn noen nye spillere i sommer, og det er spillere som har løftet nivået på treningene. Samtidig som økt konkurranse på alle plasser selvfølgelig holder hele troppen på tå hev. Ingen som har klippekort på laget i Ranheim, mener han.

Ranheim har har slitt med dårlig økonomi i sommer, men har nå det meste på plass. Kristoffer Løkberg synes spillerne har taklet problemene på en fin måte.

– Jeg synes laget mobiliserte bra, og bidro der vi kunne bidra. Alt i alt tror jeg Ranheim både som lag og klubb kom styrket ut av denne situasjonen, sier han.