NRK Meny
Normal

Krisehjelp til siktedes familie

Familien til 24-åringen, som er siktet for drapet på Linn Sandtrøen, får nå tilbud om krisehjelp.

Drapsåstedet

Leilighetskomplekset på Kalvskinnet i Trondheim der musikkstudenten Linn Sandtrøen (29) ble funnet drept torsdag i forrige uke.

Foto: Tor Aage Hansen

- Kommunen har et kriseteam. I dette tilfellet var det politiet som koblet inn helsetjenesten. Vi stiller opp med det som er nødvendig når slike forferdelige ting skjer, sier Per K. Skjærvik, ordfører i Rissa kommune til avisa Fosna- Folket.

Familie i sjokk

Familien til 24- åringen som har tilstått drapet på sin nabo Linn Sandtrøen (29), er i sjokk. Rissa kommune utenfor Trondheim stiller nå med et kriseteam til familien og omgangskretsen rundt.

Det var onsdag i forrige uke at politiet fikk inn en bekymringsmelding om en savnet 24- åring. Letingen førte politiet til Sandtrøens leilighet, der de fant en død kvinne. 24- åringen ble senere funnet i en båt og fikk status som mistenkt i saken. Den siktede har selv opplyst at han var påvirket av rusmidler i forbindelse med drapet.

Kjente hverandre

Den drapssiktede og offeret var begge studenter og var naboer i samme leilighetskompleks på Kalvskinnet i Trondheim. I løpet av etterforskningen har det kommet frem at siktede og den drepte 29- åringen kjente hverandre fra før. De to skal ha tilbrakt flere timer sammen i hennes leilighet i forkant av drapet.

Politiet vet foreløpig ikke hva som er motivet for drapet.