NRK Meny
Normal

Krever bedre innstilling

Markus Henriksen mener Rosenborg-spillerne må bedre innstillingen før kampene som kommer.

Video Markus Henriksen skal bli den "nye" Annan

Markus Henriksen tror på tre poeng borte mot Aalesund torsdag kveld.

Foto: Nyhetsspiller

Henriksen og de andre Rosenborg-spillerne har hatt spillefri i flere dager nå, men på torsdag spiller laget bortekamp mot Aalesund.

– Må tenke som et topplag

– Vi må begynne å tenke som et topplag igjen. I fjor gikk jeg på banen hver kamp og var sikker på seier. Slik har det ikke vært i det siste og det handler mye om selvtillit. Mot Aalesund trenger vi tre poeng for å henge med. Klarer vi det, er vi med igjen, sier Henriksen til rbk.no .

Mandag var han tilbake på Rosenborg-trening etter å ha hatt fri noen dager etter landskampen mot Portugal.

– Må starte på nytt

– Vi må starte sesongen litt på nytt nå etter spillepausen. Jeg tror spillerne er sugne på å vise seg frem fra en bedre side. Alle virker litt irriterte og forbanna, forteller han til klubbens hjemmeside.

Alejandro Lago

Alejandro Lago er askefast i Uruguay og spiller ikke mot Aalesund.

Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Rosenborg har fått utsatt seriekampen mot Strømsgodset som skulle vært spilt mandag på grunn av kvalifiseringen til europacupen.

Mot Aalesund må laget ta poeng om de skal klare å henge med i toppen av serien utover i sesongen.

Lago er askefast

– Det blir ingen lett oppgave. Aalesund har vært gode på hjemmebane, men jeg håper vi kan trekke det lengste strået, sier han.

Rade Prica og Simen Wangberg har slitt med småskader, men trente for fullt igjen i går. Alejandro Lago er fortsatt askefast i Uruguay, men er nå ventet å komme til Trondheim enten i dag eller i morgen. Derfor blir han trolig ikke med mot Aalesund.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.