Kolstad er klar for revansj: – Tror dette kan bli en av de beste kampene som er spilt

I dag må Kolstad slå seriemesterne Elverum for at Champions League-drømmen skal leve videre. Trener Stian Gomo har planen klar.

Kolstad

I dag må Kolstadspillerne vinne over Elverum for å ta seg videre i sluttspillet. Dette bildet er hentet fra kvartfinaleseieren over Haslum, hvor stillingen ble 18–27 til Kolstad.

Foto: Stein Lorentzen/NRK

– Vi har tenkt å gjøre mye av det samme som forrige gang, for det funka ganske bra. Men vi er avhengig av et godt forsvar, også må vi rette på marginene, slik at de er på vår side denne gangen, sier Gomo.

For de kan enten utligne Elverums ledelse og kjempe videre om plass i sluttspillfinalene, eller så er det «game over» for rødtrøyene fra Trondheim. Kl. 1700 skal det hele avgjøres i Trondheim Spektrum.

– Det kommer til å bli spennende, sier Gomo.

Les også: Kolstad jubler for seier i kvartfinale

Surt tap

På onsdag tapte Kolstad knepent 26-27, i første runde på Terningen Arena. Gomo ser likevel mye positivt fra kampen.

– Vi har aldri vært så nærme Elverum tidligere, og det skjedde mye bra. Der og da var det selvfølgelig utrolig kjipt, da vi hadde kampen nesten hele veien. Jeg tror vi er ekstra sultne på seier i dag, og er vi litt dyktigere kan vi slå dem, sier Gomo.

Fest i Spektrum

Det forventes at det kommer mange ivrige supportere til kvelden kamp. Elverum alene kommer med to fulle busser, og om Kolstad får det som de vil, dukker også trønderne opp.

– Vi håper det kommer masse folk. Jeg tror dette kan bli en av de beste kampene som er spilt i Trondheim Spektrum, sier Gomo.

Om Kolstad vinner i dag utligner de til 1–1 i kamper, og dermed sikrer de seg et tredje og avgjørende møte i Elverum.