Klart for "Seriefinale"

Slår Byåsens håndballjenter Larvik i Bergslihallen i kveld, er de mye nærmere et seriegull.

Larviks Gina Lorentzen (t.v.) mot Byåsens Sara Breistøl
Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Økonomisk rot gjorde at Byåsen måtte starte med fire minuspoeng i årets serie. Nå er de på andreplass i serien, og har enda tilgode å avgi poeng. Trener Geir Oustorp mener dette er en prestasjon i seg selv. 

- Må prestere på topp

- Kveldens kamp er like viktig som alle kamper. vil vi bli seriemestere må vi vinne kveldens kamp. Romjulas cupfinaleseier mot nettopp Larvik betydde kanskje alt. Det var beviset jentene trengte på at Larvik ikke vinner hele tida. Nå har vi tatt dem en gang. Onsdag kveld får vi en ny mulighet til å vise hva vi er gode for, sier Oustorp.

Byåsentreneren er klar på at jentene må prestere i onsdagens "seriefinale".

- Får vi flest mulig jenter opp mot det de er gode for, så er seieren vår.  Blir det bare en eller to av de beste som yter maks, taper vi, sier en tilsynelatende ydmyk Oustorp på telefon fra insjekkinga på Værnes. Han er glad for at de kan reise med et lag uten sykdom og skader.

Kampen spilles fra klokka 19 onsdag kveld. Neste kamp mot Larvik er i Trondheim Spektrum i siste serierunde 5. april. Det blir litt av en serieavslutning. Men først må jentene fra Byåsen vinne onsdagens kamp mot Larvik.