NRK Meny
Normal

– Ingen fremtid i en 35-åring

Supporterklubben til RBK skulle ønske det ikke var nødvendig å hente tilbake Steffen Iversen (35).

Fornøyd Steffen Iversen

Kjernen er ikke overbegeistret over at Steffen Iversen kan være på vei tilbake til Rosenborg.

Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

– Det er positivt at vi får spillere inn, vi har en tynn stall, så sånn sett så må det økes på litt, sier leder Kenneth Kjelsnes i Kjernen til NRK.no.

Kenneth Kjelsnes

Kjernen- leder Kenneth Kjelsnes.

Foto: Tone Iversen / NRK

Steffen Iversen kan være klar for Rosenborg igjen allerede i kveld, ifølge Adresseavisen.

RBK-veteranen skal være på vei til Trondheim i dag for å ta de siste medisinske testene.

– Han må jo passere de før han får komme tilbake. For øyeblikket et det ingen som vet hvor han står hen, men jeg skjønner hvorfor det har blitt aktuelt å hente Steffen, sier Kjelsnes.

– Lettvint løsning

Tidligere i år mistet klubben Mushaga Bakenga ganske uventet, og så ble Rade Prica skadet.

– Det er veldig tynt forspent på angrepssiden nå, så jeg skjønner hvorfor dette ble en lettvint løsning. Men jeg skulle ønske at det ikke var nødvendig å hente en 35-åring, for han representerer absolutt ikke noen fremtid, og det kunne jeg ønsket meg litt mer av, sier Kjelsnes.

– Trenger interessen

Dersom Iversen får ny kontrakt med Rosenborg i kveld, blir det hans tredje RBK-periode siden han debuterte for klubben i april 1995. Han og Prica var et solid radarpar da RBK vant seriegullet i 2010

– Det er mange rundt oss som er begeistret, og det er ingen tvil om at Rosenborg trenger en fornyet interesse som et kjent navn som Iversen kan bidra med, sier Kjelsnes.

Lite kamptrening

Men de siste seks månedene har 35-åringen så å si ikke hatt noe kamptrening i London-klubben Crystal Palace, og mange er skeptiske til comebacket.

– Nå skal han hjelpe oss ut midlertidig, og det er for så vidt helt greit. Når han er god, så er han en god spiller. Han kan score mye mål, og gjøre mange medspillere gode. Han kan gjøre mye i en spillergruppe med erfaring og humør, så det er positivt, sier Kjelsnes.

Han håper likevel at ledelsen klarer å tenke fremover.

– Samtidig som man benytter seg av den gode muligheten som Steffen Iversen representerer, er det viktig at man også ser at man er nødt til å få inn yngre og flere i angrep som har mer fremtid i seg, sier Kjelsnes.

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.