Jubler etter seier: Ranheim ett steg nærmere eliteserien

Ranheims Mads Reginiussen pådro seg et overtråkk i kvalifiseringskampen mot Mjøndalen søndag, men spilte videre og ble matchvinner i en spennende kamp. Ti minutter før full tid kom det avgjørende målet.

Jubler, Kvalifisering til Eliteserien i fotball: Mjøndalen - Ranheim

Ranheim jubler etter seier og fortsatt mulighet for eliteseriespill neste sesong.

Dermed lever håpet om spill i Eliteserien for Ranheim.

Reginiussen og co. får nå retten til å møte laget som ender tredje sist i Eliteserien.

Vinneren i denne kampen spiller på øverste nivå neste sesong.

Ranheim tok ledelsen etter 16 minutters spill. Michael Karlsen satte en retur i mål, noe som ga bortelaget en kjempestart på matchen. Kort tid i forveien hadde Mjøndalens Christian Gauseth en ball i mål, men assistentdommeren vinket for offside.
Plutselig var det i stedet trønderne som kunne juble for ledelse.

Kvalifisering til Eliteserien i fotball: Mjøndalen - Ranheim

Troppen til Ranheim er glade for seier mot Mjøndalen søndag ettermiddag.

MIF-utligning

Sondre Sørløkk fikk en god mulighet til å sende Ranheim opp i 2-0 etter fint kombinasjonsspill med målscorer Karlsen, men førstnevntes avslutning gikk i nettveggen.
Etter en drøy times spill var det hjemmefansen som kunne juble.

Amahl Pellegrino skar inn fra venstre og avsluttet i en Ranheim-forsvarer, men plukket opp nedfallsfrukten og plasserte inn utligningen for Mjøndalen.

Noen minutter tidligere hadde Ranheims Mads Reginiussen, lillebror av Rosenborg-stopper Tore, deiset i bakken etter det som så ut som et stygt overtråkk. 29-åringen klarte å fortsette etter behandling på sidelinjen, noe bortefansen sa seg rimelig godt fornøyd med ti minutter før slutt.

Da ble altaværingen spilt alene mot MIF-keeper Sosha Makani, noe han taklet på
utmerket vis. Reginiussen plasserte ballen trygt nede i venstre hjørne.

Stanget og stanget

Mads Reginiussen, 1. divisjon fotball 2017: Ranheim-Start (1-0)

Grunn til å være fornøyd, Mads Reginiussen fra Ranheim scoret det avgjørende målet som sikret seier mot Mjøndalen.

Hjemmelaget kjempet og kjempet for utligning på tampen. Innbytter Andreas Hellum fikk en fin mulighet noen minutter etter Reginiussens scoring, men Ranheim-keeper Even Barli hadde kontroll.

MIF-trener Vegard Hansen kastet innpå Vamouti Diomande i jakten på nok en utligning, men det ville seg ikke for bruntrøyene. Ranheim holdt unna. Etter hektiske sluttminutter slapp bortelaget jubelen løs. Nå venter en voksen oppgave i kvalifiseringsfinalen.

Ranheim fant akkurat riktig tidspunkt å slå MIF på.

I seriespillet vant Mjøndalen 3-0 hjemme mot trønderne, mens det ble 1-1 på Ranheims hjemmebane i juni.

Kampfakta kvalifisering til eliteserien 2. runde:

Mjøndalen Ranheim 1-2 (0-1)
Mål: 0-1 Michael Karlsen, Ranheim (16), 1-1 Amahl Pellegrino, Mjøndalen (61), 1-2
Mads Reginiussen, Ranheim (80). Flere kampfakta her.
Ranheim møter laget som ender tredje sist i eliteserien til avgjørende kamper om eliteserieplass.

Seier på bortebane mot Mjøndalen, som ga trønderne kamp.