NRK Meny
Et større jordras har gått på E14 ved Reinåa mellom Meråker og Storlien
Foto: Morten Andersen / NRK

Jord- og steinras i Trøndelag

 • Gravid kvinne truffet av steinras

  Steinen som raste ut på E6 i Oppdal traff en bil med en gravid kvinne i. Operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Øystein Sagen, sier til TV 2 at det var en stein som kom i en kjempefart, og traff bilen. Kvinnen ble ikke skadd, men får legetilsyn.

 • Steinras på E6 i Oppdal

  Det har gått et steinras på E6 Oppdal i nærheten av et steinbrudd, opplyser politiet. En bil er ikke kjørbar etter å ha kjørt i stein. Ingen skal være skadet, men en gravid kvinne som var i bilen får legetilsyn. Politiet gjør undersøkelser på stedet.

 • Fv. 714 stenges i natt

  Fv. 714, «Laksevegen» fra Hitra og Frøya, blir stengt ved Kvitvikneset i Snillfjord i natt. Årsaken er fare for flere ras, etter steinras tidligere i dag. Det er manuell dirigering på stedet fram til klokken 23 i kveld, før veien blir stengt frem til kl. 06 i morgen. Det er ingen omkjøring.

  Fv. 714 ved Kvitvikneset i Snillfjord stenges i natt etter steinras og fortsatt rasfare
  Foto: Jostein Slørdal
 • Fv. 714 åpen, stenges trolig i natt

  Geolog har undersøkt berget ved rasstedet i Kvitvikneset på Fv. 714 i Snilfjord, og vurderer berget som usikkert. Veien holdes åpen med manuell dirigering så lenge det er lyst, men blir ifølge politiet trolig stengt når det blir mørkt.

 • Fv. 714 stengt til og fra Hitra

  Fv. 714 Snillfjord er nå stengt ved Mjønes på nordvestsiden av Sagfjorden fordi det er fare for nye ras. Her er det ingen omkjøringsvei til og fra Hitra, opplyser Statens vegvesen. Det er ventet at geolog er fremme på stedet rundt kl 19.

  Laster kart, vennligst vent...