Jay-Z: -It's fantastic

Det sa Jay-Z da han kom til Trondheim og UKA sammen kona Beyoncé tirsdag formiddag.

Jay-Z og Beyoncé ankommer Britannia hotell i Trondheim
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Hip-hop-artisten Jay-Z landet med privatflyet sitt på Trondheim lufthavn Værnes kvart over elleve i formiddag. Dermed er showbiz' mest innflytelsesrike par landet på norsk jord.

En Jaguar, en Mercedes og en Volvo sto og ventet på Jay-Z og følget hans.

I kveld spiller Jay-Z konsert i sirkusteltet i Dødens Dal.

Han er regnet som verdens viktigste nålevende rapper og det er knyttet enorme forventinger til konserten.

Tykk genser

Superstjernen var godt kledd før trøndersk høstvær da han ankom. Han har også tatt med seg kona Beyoncé til trønderhovedstaden.

- It's fantastic- Det er fantastisk å være i hjembyen til Stargate-gutta, sa Jay-Z da han ankom hotell Britannia sammen følget sitt.

UKA 09 sier det fremdeles er billetter igjen til konserten og at det vil bli mulig å kjøpe billetter i døra til kveldens konsert.

Da artisten var gjest hos Skavlan for halvannen uke siden, fortalte Jay-Z at han ikke skriver ned noen tekster, men memorerer dem i hodet.

Les: Jay-Z spiller for studentene

Se Jay-Z hos Skavlan: Skavlan 25.09.09

Intimkonsert

For supertjernen som er vant til å opptre i stort format, blir konserten i sirkusteltet i Dødens Dal som en intimkonsert å regne.

– Dette blir stort og kjempebra, sier bookingansvarlig for Uka, Andreas Tangen. Han fikk oppfylt sitt ønske om å få Jay-Z til Uka. Nå gleder han seg til i kveld. Og at det er kjølig og småfrossent i Trondheim, blir ikke noe problem.

– Vi har lang erfaring med regn, vind og gjørme i Dødens dal, så innendørs er det komfortabelt og skikkelig, sier Tangen. Han har ingen tro på at Jay-Zs berømte kone blir å se på scenen.

– Beyoncé er med som privatperson og skjermes fra publikum, men hun blir med og ser konserten, mener Tangen.

Større enn Elvis

Jay-Z topper hitlistene med sitt siste album " Blueprint 3" og klarte kunststykket å dytte Elvis ned fra toppen og er den artisten i verden med fleste førsteplasser på Billboardlisten.

Både Jay-Z og Beyoncé har samarbeidet med trønderduoen Stargate, som i følge Adresseavisen skal ha anbefalt superartisten å takke ja til UKAs forespørsel.

Siste fra Trøndelag

Alf Skille

TV-nyheter ved Alf Skille

TV-nyheter ved Alf Skille