NRK Meny
Normal

Ingen mistenkt etter voldtekt

Politiet har fortsatt ingen mistenkte etter overfallsvoldtekten som skal ha skjedd på Flatåsen i Trondheim natt til mandag denne uken.

Politisperring, telt og kriminaltekniker-biler på Flatåsen

Offeret har vært klar på hvor overgrepet skal ha skjedd.

Foto: Joar Elgåen / NRK

Voldtekten skal ha skjedd utendørs på et grøntområdet rundt Øvre Flatåsveie 9 natt til mandag denne uken.

Så langt har ikke politiet tatt noen mistenkt for å ha gjort det.

– Det har ikke kommet frem noen nye opplysninger som har gjort det mulig for oss å arrestere noen nei, men vi jobber med saken jevnt, forklarer leder for voldtektsteamet ved Sør-Trøndelag politidistrikt, politioverbetjent Nina Flo Mørkved til NRK.

Gjennomførte nye avhør

Nina Flo Mørkved, politioverbetjent, voldtektsteamet ved Sør-Trøndelag politidistrikt

Undersøker video: Nina Flo Mørkved, leder for voldteksteamet ved Sør-Trøndelag politidistrikt, går nå gjennom innsamlet videomaterialet.

Foto: Kjartan Ovesen / NRK

Tirsdag denne uken ble det gjennomført nye avhør av kvinnen. Ifølge Flo Mørkved er dette ren rutine.

– Vi gjennomfører som oftest to avhør fordi det kan tenkes at det kommer frem mer informasjon som kan være nyttig for etterforskningen. I tillegg var hun naturlig nok sterkt preget da første avhør ble gjennomført, forklarer politioverbetjenten.

Resultatene av tirsdagens avhør resulterte derimot ikke i noen nye spor.

– Forklaringen var den sammen som før, men vi jobber med å samle informasjon. Vi har blant annet fått inn en del tips, men heller ingen av disse har ført til et gjennombrudd i saken, sier Flo Mørkved.

Samler inn video

Etterforskerne kom raskt i gang med å sjekke kameraovervåkning i området. Dette arbeidet er fortsatt høyt prioritert. I tillegg dro kvinnen raskt på voldtektsmottaket på St. Olavs Hospital.

– Disse prøvesvarene har enda ikke kommet tilbake, men de kan bli viktige og være av avgjørende betydning, sier Flo Mørkved.

Politiet gikk tidlig ut og ønsket tips i saken.

Dersom du var ved det aktuelle området på Flatåsen eller har øvrige observasjoner som kan være relevante for saken ber politiet om at du tar kontakt på 02800.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.