Ingebrigtsen: – Vi har fortsatt litt å gå på

De siste ti minuttene mot Vålerenga fikk Rosenborg vist frem hvor bra angrepsspillet deres kan være når alt flyter. Trener Kåre Ingebrigtsen håper det løsner enda mer mot Aalesund.

De Lanlay og Jensen

Yann-Erik de Lanlay og Mike Jensen jubler etter de Lanlays sene scoring mot Vålerenga. Trener Kåre Ingebrigtsen håper trøndernes angrepsspill løsner ytterligere mot Aalesund.

Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi har fortsatt litt å gå på i siste tredjedel. Det er noen dårlige valg, og presisjonen på innleggene kan bli bedre. Vi skaper mange målsjanser, men burde skapt større målsjanser og scoret flere mål.

Kåre Ingebrigtsen

Kåre Ingebrigtsen sier Rosenborg fortsatt har litt å gå på i angrepsspillet.

Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix

Det sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til NRK. Etter tre serierunder står trønderne med seks poeng og tre mål. Sist kamp mot Vålerenga var preget av mye nesten, men på slutten viste RBK frem nydelig angrepsspill, som resulterte i to mål og seier.

– Vi viser at vi er sterke, og det er to fantastiske mål etter bra spill. Mot Vålerenga hadde vi en god del angrep som var veldig bra, og det var små marginer som gjorde at vi ikke scoret på dem. Vi skal fortsette å jobbe med det, og håper det løsner enda mer mot Aalesund, sier Ingebrigtsen.

– Skal slå alle

Aalesund har ikke hatt den beste sesongstarten, og står med tre poeng etter like mange kamper. Ingebrigtsen tar likevel ikke lett på motstanderen.

– Jeg ser ikke noe annerledes på denne kampen enn det jeg gjør på andre kamper. Vi føler og tror at så lenge vi gjør det vi skal gjøre hundre prosent, så skal vi slå alle. Det er inngangen vi har, sier «Bruttern».

–​ Det handler om å gjøre jobben, samme som vi gjorde mot Vålerenga. Vi må ha den innsatsen, trykket og intensiteten, da er vi et godt fotballag, og da spiller det ingen rolle om det er Odd, Aalesund eller Strømsgodset vi møter, utdyper han.

Blir tangert av Svensson

Jonas Svensson

Jonas Svensson tangerer trener Kåre Ingebrigtsen i antall seriekamper om han starter søndag.

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Søndagens kamp blir spesiell for Ingebrigtsen – og for høyreback Jonas Svensson. Skulle Svensson starte, blir det nemlig hans seriekamp nummer 135 for klubben, like mange som trener Ingebrigtsen fikk som spiller.

– Sier du det? Nei, da får han ikke starte. Det blir ikke noe mer spilling på ham, flirer Ingebrigtsen, før han skryter av 23-åringen.

– Jonas har vært strålende for oss, han er kjempeviktig. Jeg er nok redd for at selv om han ikke spiller på søndag, så tar han meg igjen, så da får han vel bare spille da.