Ingebrigtsen om laguttaket: – Begynner å bli vanskelig

Kåre Ingebrigtsen sier det blir vanskeligere og vanskeligere å ta ut laget til Rosenborgs kamper, uten at det er et problem.

Rosenborg

Rosenborg har storspilt i starten av sesongen. Det gir Kåre Ingebrigtsen et luksusproblem med laguttaket.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..
Kåre Ingebrigtsen

Kåre Ingebrigtsen sier Rosenborg er godt rusta for et tett kampprogram i mai.

Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix

– Gutta har begynt å gjøre det vanskelig for meg nå. Men i den perioden vi er i nå så er det bra at vi har så mange som er i bra slag, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til NRK.

Rosenborg har hatt en fantastisk start på sesongen. Etter 1-0 tapet mot Odd i første runde, har det blitt åtte seire på rad for trønderne i serie og cup. Nå venter en tøff mai måned med sju kamper før sommerferien.

– Vi ser for oss at mai blir en bra måned for oss, alle er stort sett friske og raske og i god form, så vi er godt rusta for det som skjer fremover, sier Ingebrigtsen.

Kampreferat direkte frå indre bane med Inge Kjell Holme

Undervurderer ikke Sogndal

Sogndal har ikke hatt den sterkeste starten på sesongen, og står med sju poeng etter like mange kamper. Ingrebrigsten tar likevel ikke lett på motstanderen.

– Sist gang jeg så Sogndal var borte mot Strømsgodset. Da var de det helt klart beste laget før de fikk en mann utvist. Sogndal er et bra lag, et lag som jobber hardt og står sammen, så det blir en tøff batalje, sier «Bruttern».

– Sogndal vet vi alle er et tøft sted å dra til, vi skal være hundre prosent motivert og fokusert på den jobben vi skal gjøre, så håper vi at vi kan få med oss tre poeng, legger han til.

rbk

Riku Riski slo til med ett mål og fire målgivende mot Byåsen, men er nå på en ferieuke hjemme i Finland.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Riski tar pause

En som imidlertid ikke drar til Sogndal er Riku Riski. Finnen slo til med ett mål og fire målgivende i 5-1-seieren mot Byåsen, men har nå tatt en ferieuke hjemme i Finland.

– Riku har hatt halvannet år med flytting rundt omkring. Han hadde behov for en liten friuke i Finland der han kan møte venner og familie. Det har han fått, så er han klar når han kommer tilbake, sier Ingebrigtsen.

Riski går glipp av søndagens kamp mot Sogndal og cupkampen mot Nardo påfølgende onsdag, men er tilbake til hjemmeoppgjøret mot Stabæk 8. mai.

Laster innhold, vennligst vent..