NRK Meny
Normal

Ikke alvorlig skadd etter møteulykke ved Flakk

Én mann er siktet for promillekjøring etter en møteulykke ved Flakk utenfor Trondheim lørdag kveld. Fire personer var involvert i ulykken, ingen av dem er alvorlig skadd.

Møteulykke Flakk

Fire personer var involvert i ulykken lørdag kveld. Én person ble sendt til sykehus.

Foto: Jørgen Leangen / NRK

En polsk mann ble sendt til St. Olavs hospital med det som så ut som alvorlige skader etter en møteulykke i stor fart på Bynesveien ved Folafoten utenfor Trondheim lørdag kveld.

Søndag opplyser politiet at mannens skader ikke er så alvorlige som det først så ut som.

– Det så alvorlig ut, men heldigvis var det ikke så alvorlig som man trodde. Vi vet ikke så mye om skadene, men vi vet at han er utskrevet fra sykehuset i dag morges, sier krimvaktleder ved Sentrum politistasjon i Trondheim, Joahn Aae, til NRK.

Han opplyser at det er snakk om promillekjøring, og at hendelsen nå skal etterforskes.

– På grunn av tilstanden hans har vi ennå ikke tatt avhør av ham. Vi skal også avhøre vitner som satt i den andre bilen, sier Aae.

Verken passajeren til den siktede eller noen i den andre bilen trengte medisinsk hjelp. Ulykken skjedde på Riksvei 715 ved Flakk i 22-tiden lørdag kveld.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.