I kveld kan Rosenborg bli seriemester

Om Molde avgir poeng mot Kristiansund i kveld blir det gull til Trøndelag, men feiring blir det ikke for Rosenborg.

Små detaljer gjenstår før Rosenborg kan innkassere årets seriemesterskap.

Det er store sjanser for at Rosenborg blir seriemestere i løpet av helga.

Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

I kveld klokka 18 spiller Molde mot Kristiansund på Røkkeløkka i Molde. Om hjemmelaget avgir poeng blir RBK seriemestere, moldenserne ligger da sju poeng bak med bare to kamper igjen å spille.

Seriemesterskapet trolig avgjort i helga

Om Molde vinner har Rosenborg sjansen til å avgjøre selv på søndag. Da møter de Ålesund borte. Om Rosenborg vinner så er de seriemestere, ved uavgjort må Molde vinne sine to siste kamper samt skåre et tosifret antall mål samtidig som RBK må tape sine to siste kamper for å ikke bli seriemester. Med andre ord, RBK er uansett seriemestre ved uavgjort eller seier mot Ålesund i morra.

Venter med feiring

Daglig leder i Rosenborg Tove Moe Dyrhaug sier det ikke blir noen fest på spillerne i kveld selv om seriemesterskapet skulle bli sikra.

Fotball

Daglig leder i Rosenborg Tove Moe Dyrhaug håper på feiring i løpet av helga.

Foto: Morten Antonsen

– Vi går ikke ut og feirer i dag, i morra har vi en kamp å spille, men det er jo lørdagskveld så jeg håper fansen tar seg en fest, sier Dyrhaug til NRK.

– Hvordan skal dere feire om dere er seriemestre etter kampen mot Ålesund søndag?

– Hvis det blir i morra da har vi charterfly veldig sent hjem og det er ikke planlagt da heller, flere av spilleren skal jo spille med landslaget. Vi tar det etter kampen mot Viking 19. november. Da blir det feiring, lover Moe Dyrhaug.

Laster innhold, vennligst vent..