Hysteri da Isac Elliot sang i Trondheim

Rundt 4000 tilskuere var til stede da den finske popyndlingen sang på Torvet i Trondheim i kveld.

Klokken 19.45 gikk det nordiske svaret på Justin Bieber på scenen i Trondheim. Det unge publikummet svarte med øredøvende jubel.

Hylende jenter på Torvet i Trondheim

Hylende jenter i Trondheim under konserten.

Foto: Morten Andersen / NRK

Det er anslått at rundt 4000 var tilstede denne marskvelden. Lett regn over Trondheim la ikke demper på konserten med Isac Elliot. Men flere måtte ha hjelp.

Isac Elliot skapte stor stemning i Trondheim.

36 personer måtte til behandling etter Isac Elliot-konserten i Trondheim.

Foto: Morten Andersen / NRK

Les også: Isac Elliot skaper Biebertilstander i Trondheim

36 måtte få hjelp

Norsk Folkehjelp måtte hjelpe 36 personer som en følge av konserten. En måtte til legevakten, mens de andre var rett og slett sliten og utmattet etter å ha opplevd popyndlingen fra Finland.

Madcon spilte også under konserten

Madcon var en av artistene som spilte på Trondheim onsdag kveld. Men det var Isac Elliot som skapte hysteriske tilstander.

Foto: Morten Andersen / NRK

Klokken 16 var det allerede flere som hadde stilt seg opp for å få de beste plassene foran scenen. I følge de som NRK var i kontakt med var det kjempestemning, og folk var fornøyd med det som kunne minne om Bieber tilstander i Trondheim.

Les også: Slik har du aldri sett Isac Elliot før

Gratis konsert

For niende gang på rad arrangerer Kreftforeningen og P4 innsamlingsaksjonen «Krafttak mot kreft». Tidligere på dagen fikk 20 barn som hadde mistet et nært familiemedlem i kreft et ekslusivt møte med popyndlingen.

Isac Elliot utkledd som sjiraff i Trondheim

Isac Elliot kledde seg ut som giraffen Georg og samlet inn penger til Krafttak mot kreft.

Foto: Morten Andersen / NRK

I følge Anita Landrø ved Kreftforeningen var 80 bøssebærere ute i hele dag, men hun ble svært overrasket da Isac Elliot kledde seg ut som giraffen Georg og som gikk ut på gata for å samle inn penger til kreftsaken

– Uventet at han tok på seg giraffkostymet, også fikk jeg en klem. Han sa tusen takk og vær så god. Vi er kjempefornøyd, sier Landrø.

Stjernen koste seg i Trondheim og gledet seg før han gikk på scenen.

Hvordan er det å stå på scenen foran tusenvis av hylende jenter?

– Det er superbra. Det er fint og det er dette jeg vil gjøre. Alt har gått på ett år, og det er kort tid. Om det går like bra videre så kommer vi langt, sier Isac Elliot.

Bilder fra konsert på Torvet

Her er Isac på scenen i Trondheim