NRK Meny
Normal

Fire personer ble evakuert etter brann

Brannvesenet fryktet brannen skulle spre seg. Til sammen fire personer ble evakuert etter at det begynte å brenne i en enebolig i Verdal mandag kveld.

Brannmannskaper sjekker huset i Vinne i Verdal

Brannmannskapene drev mandag kveld med etterslukking etter brannen i Verdal.

Foto: Terje Næss

Brann i Verdal

De to som bodde i huset, kom seg raskt ut, ifølge politiet.

Foto: Tipser

– Det er et hus som står i brann. To personer som bor i huset har kommet seg ut, sier operasjonsleder ved Nord-Trøndelag politidistrikt, Bård Krogstad, til NRK.

Alle nødetater ble sendt til Vinne i Verdal. Politiet fikk melding om brannen klokken 21. Da brannmannskapene kom til stedet, var huset allerede overtent.

– Det er frykt for at brannen skal spre seg til nabohuset. Derfor har vi evakuert to personer også der, sier Krogstad til NRK.

Brannmannskapene fikk etter hvert kontroll over brannen og naboene som ble evakuert fikk like før klokken 22 gå tilbake til huset sitt.

– Mannskapene på stedet driver med etterslukking nå, sier Ole Marius Haugen ved 110-sentralen i Namsos til NRK.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.