NRK Meny
Normal

Hus brant ned i Rissa

Tre personer reddet seg i natt til torsdag ut fra et brennene hus i Reinsgrenda i Rissa.

Politiet og brannvesen ble varslet om brannen klokken halv tre.

Bolighuset er en del av et gårdstun. Det var tre personer som bodde i huset og én person i et annet hus på gården. Alle fire ble evakuerte og fikk husly hos naboer.

- Brannvesenet kom like etter at brannen ble meldt. Kort tid senere var også politi på stedet. De kunne konstaterer at huset var overtent, sier operasjonsjeleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Håvard Simonsen.

Årsaken til brannen er ikke kjent.

- Dersom branntomta blir tilstrekkelig nedkjølt, vil Rissa lensmannskontor trolig starte tekniske undersøkelser i løpet av fomiddagen, sier Simonsen.

- Det er kaldt ute, så branntomta kjøles fort ned. Vi kommer til å starte tekniske undersøkelser i løpet av dagen, sier lensmann Edgar Sumstad ved Rissa lensmannskontor.

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.