NRK Meny

Hun forlater Olavsfestdagene

Styreleder Trude Nøst trekker seg.

Trude Nøst, styreleder Olavsfestdagene
Foto: Hilde Grande / NRK

Artikkelen er flere år gammel.

Samtidig med at det ble klart at Olavsfestdagene unngår konkurs, kunngjorde styreleder Trude Nøst at hun trekker seg fra vervet.

De andre styremedlemmene har også stilt sine plasser til disposisjon.

Ville rydde etter seg

Nøst sa for flere uker siden at grunnen til at hun ikke da trakk seg som styreleder var at hun følte seg forpliktet til å være med på oppryddinga etter det store underskuddet. Nå ser det ut til at alt er greit og da bør ny slippe til, mener hun.
- Nå trenger Olavsfestdagene ny tillit, og det må et nytt styre til for å greie det, sier Nøst.

Takker kreditorene

Hun håper den nye organisasjonen kan bygge nye Olavsfestdager som kan glede regionen i mange år framover.
- Jeg vil rette en stor takk til kreditorene som nå har stilt opp og gjort det mulig for at Olavsfestdagene skal bestå, avslutter Trude Nøst.

Video fra Trøndelag


< (MUSIKK:Tittel: Find MeKomp.: Pete KelleherUtøver: Sigma + BirdyUtgitt: 2016Platem.: 3 Beat Productions 05037128223252Tid brukt: 0'21Arkinvnr.: NONRE653347HD0005Tittel: A summer romanceKomp.: Kåre GrøttumUtøver: Sigmund Groven + Tommy Reilly + Armon String QuartetAlbum: Music for two harmonicas (1976)Platem.: Polydor 2922 008Tid brukt: 0'15Arkivnr.: NONRO060783LP0104)
De siste årene har det blitt færre sjøfugler langs kysten. 
På Sklinna nord i Trøndelag leser forskerne økosystemet i skarvespy. Og kan makrellen kan være en nøkkel til å forstå det som skjer?
Kronprinsen meldte seg som frivillig i Starmus-show på Torvet i Trondheim.