Hør intervju med RBK-trener: – Viser at vi er gode

Uavgjort mellom Rosenborg og Brann

Før sesongen var det nok få som trodde at nyopprykkede Brann skulle ta imot RBK til toppkamp denne sesongen. Men det ble det, og det endte 1-1 i Bergen.

Da det stod 1-1 på resultattavla mot slutten av kampen i Bergen, var det Rosenborg som var nærmest tre poeng. Rosenborg styrte store deler av kampen, og selv med en brukbar sluttspurt uteble den den avgjørende scoringen. Dermed ble det poengdeling mellom lagene.

Solid gjennomføring

Etter kampen var Rosenborg strener Kåre Ingebrigtsen mest av alt opptatt av at prestasjonen var god nok til å få med seg poeng i en vanskelig bortekamp, foran om lag 17000 feststemte bergensere.

– Jeg er fornøyd med prestasjonen vår. Vi spiller Brann lave i 92 minutter og det er det få lag som gjør. Vi har kontroll på kampen etter at de scora. Vi kunne scora flere mål og skaper kanskje ikke nok til å bli hundre prosent fornøyd. Men å gjennomføre en bortekamp som dette, det synes jeg er bra, sier Ingebrigtsen.

– Viser at vi er gode

Selv om Rosenborg styrte store deler av toppkampen, vil ikke Ingebrigtsen konstantere at de er best i Norge.

– Viser dere i dag at Rosenborg er Norges beste fotballag?

– Det får andre snakke om. Vi viser at vi er gode og at vi er det klart beste laget her i dag. Vi fortjente hvertfall det ene poenget vi fikk med oss, sier RBK-treneren.

Kåre Ingebrigtsen

Rosenborgs trener Kåre Ingebrigtsen satt pris på atmosfæren i kampen. Mest av alt var han fornøyd med sitt lags prestasjon etter 1-1 mot Brann i Bergen.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix