Hoppet i vannet etter Springsteen-salg

Konsertarrangør Stein Vanebo hoppet i det iskalde vannet etter å ha solgt 35.000 Springsteen-billetter på 21 minutter fredag.

Se det iskalde seiersbadet etter å ha solgt 35 000 billetter på 21 minutter!

I løpet av 21 minutter fredag morgen ble alle de 35.000 billettene til konserten med Bruce Springsteen i Granåsen solgt.

– Nesten sjokk

Konsertarrangør Stein Vanebo fikk nærmest sjokk etter det vanvittige billettsalget.

– Alle som har kjøpt billett har gjort seg fortjent til det. Jeg synes synd på dem som var på nettet klokken ni, uten å få kjøpt, sier han til NRK.

Mange fikk dessverre ikke kjøpt billett, men Vanebo gir disse et lite håp:

– Det hender at bestillinger kanselleres på grunn av kredittkortfeil. Teoretisk sett kan det være ledige billetter om en-to timer. Jeg kan ikke love noe, men mener det er verdt forsøket. Dessuten har jeg trua på at Springsteen vil returnere til Granåsen. Live Nation har sagt at hvis dette går bra, vil han komme tilbake. Jeg lever i håpet. Bookingen og billettsalget sier til bookingverdenen: Det er Trondheim som gjelder, fortsetter Vanebo.

Badet i Korsvika

Stein Vanebo er pessimisten i selskapet Trondheim Concerts, og like før billettsalget startet inngikk han veddemål han var sikker på å vinne:

– Jeg var litt tøff, og lovte å bade i Korsvika hvis billettene var solgt ut til lunsj. Der er det fire grader, sa han.

Et veddemål han ble nødt til å holde senere på fredagen.

– Det var kaldt i vannet, men jeg forsøkte å si til meg selv at det går greit, sa han etter den kjappe svømmeturen i Trondheimsfjorden.

Stein Vanebo

Konsertarrangøren hadde aldri trodd de skulle selge ut alle Springsteen-billettene før lunsj fredag.

Foto: Lars Erik Skjærseth/NRK