Hevder Rosenborg ønsker å kjøpe svenske

Rosenborg ønsker å hente den svenske forsvarsspilleren Jacob Une Larsson. Ifølge den svenske nettsiden FotbollDirekt.se er Brommarpojkarna-spilleren høyaktuell i sommerens overgangsvindu.

Kåre Ingebrigtsen

Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun jakter forsterkninger. Nå kan svenske Jacob Une Larsson bli Rosenborgs neste signering.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

– Jeg kommentere aldri rykter, men ja, det er interesse for ham. Hvis noen er villig til å betale nok, så kan det muligens bli en overgang, sier Brommarpojkarnas klubbdirektør Ola Danhard til FotbollDirekt.se.

Larsson spiller i øyeblikket for Brommapojkarna på andre nivå i svensk fotball og blir betegnet som et stort talent. Allerede i februar var han på prøvespill for Rosenborg.

– Han kan spille både midtstopper og høyreback, men vi ønsker primært å se på han i en høyreback-rolle, sa Erik Hoftun den gang.

Kontrakt ut året

Une Larsson har kontrakt med Brommapojkarna ut året. Hvis den svenske klubben vil ha penger for forsvarsspilleren er sommerens overgangsvindu siste mulighet.

– Det er ingen kontrete bud, men vi vet at interessen er der, forteller klubbdirektør Danhard.

Har vært i Sverige

Etter hva NRK får opplyst har representanter fra Rosenborg vært i Sverige for å finsikte forsvarsspilleren.

På høyrebacken er Jonas Svenssons RBKs eneste alternativ og etter at Tore Reginiussen ble skadet i første serierunde er Rosenborg skadeutsatt, også på midtstopperplassen. Det er derfor ikke utenkelig at Rosenborg forsterker forsvarsleddet i løpet av sommeren.