Her svever bordet i «løse lufta»

Det er mye som kan gjøres med litt "magi", det beviste illusjonisten «Lord Christian» i morgensendinga til NRK Trøndelag.

Programleder Morten Karlsen er skeptisk til trylling, men lot seg likevel fascinere over det han fikk se i fredagens sending.

Illusjonisten Lord Christian besøkte God Morgen Trøndelag fredag morgen. Der fikk han blant annet et bord til å "sveve" i lufta

– Jeg møter mange skeptikere, men jeg er egentlig mest ute etter å underholde folk som har lyst til å la seg lure, sier Christian Wedøy til NRK.

– Wow!

Han har hoppet fra Gamle Bybro lenket i kjetting, låst seg selv inne i en vanntank på Lerkendal stadion og kom til semifinalen i Norske talenter i 2012.

Fredag var illusjonisten «Lord Christian» på besøk i morgensendinga til NRK Trøndelag hvor han klarte å lure programleder Morten Karlsen trill rundt.

– Jeg er skeptisk til det aller meste, og ikke minst er jeg skeptisk til trylling og magi. Jeg synes noe av det virker litt lettvint. Samtidig har jeg sett ting som er helt ubegripelig, sa Karlsen under sendinga.

Programlederen ble ikke mindre forvirret da Wedøy tok med seg et lite bord inn i studio, som han «helt uten videre» fikk til å sveve opp i lufta.

– Wow! Men dette går jo ikke an, sa programleder Karlsen da han fikk se bordet «fly» rundt i studio.

Opptrer med 13-åring og finnmarking

I helga står illusjonisten på scenen i Olavshallen i Trondheim sammen med tryllekunstneren Hans Grane fra Finnmark.

– Vi har også med oss 13 år gamle Brian Hoseth som kom til finalen i Norske Talenter i 2009. Han er kjempeflink, sier Wedøy.

De tre magikerne lover et spennende show med mange ulike triks.

– Vi åpner med en Houdini-greie og avslutter med et utbryterstunt. Ellers blir det litt svevende bord, en del illusjoner og tankelesing, sier tryllekunstneren.

SE WEDØYS LIVSFARLIGE STUNT FRA GAMLE BYBRO:

Illusjonisten Christian Wedøy sitt spektakulære stunt fra Gamle Bybro.

Uten klaustrofobi, vannskrekk eller høydeskrekk gjennomførte Christian Wedøy et livsfarlig stunt fra Gamle Bybro i Trondheim.