NRK Meny
Normal

Her møter Eirin (17) sitt største idol

Eirin Rismark Elvrum fra Trondheim ble tatt opp på scenen av selveste Paul McCartney og fikk armen signert. Dagen etter foreviget hun signaturen med en tatovering.

Eirin Rismark Elvrum ble tatt opp på scenen og fikk armen signert av Paul McCartney. Neste dag foreviget hun signaturen med en tatovering.

Se Eirin Rismark Elvrum møte Paul McCartney på scenen og få armen sin signert. Video:privat

– Jeg skjelver ennå, jeg får frysninger bare av å tenke på det.

Det sier sytten år gamle Eirin Rismark Elvrum til NRK onsdag kveld. Hun har da nettopp kommet hjem til Trondheim etter et svært lykkelig døgn.

Eirin Elvrum med skilt

Dette skiltet hadde Eirin Elvrum med seg på konsert.

Foto: Privat

Eirin hadde billetter til Paul McCartneys konsert i Telenor Arena, og troppet opp til konsert med et skilt med følgende tekst:

«Signér armen min så jeg kan tatovere den. Moren min godkjenner det!»

Tatt opp av McCartney

Og den levende Beatles-legenden la merke til Eirin i mengden og inviterte henne opp på scenen. Der spurte han hva hun het og hvor hun ville bli signert, før han signerte hennes venstre underarm til stor jubel fra salen.

Se video øverst i saken!

– Jeg har vært fan siden jeg var liten. Jeg hørte en sang av Beatles og det bare skjedde. Og etter hvert så var det Paul som ble favoritten, forteller en lykkelig Elvrum.

Eirin Elvrum tatovering

Slik ble tatoveringen seende ut.

Foto: Privat

Tatoverte signaturen

Dagen etter måtte Elvrum finne et tatoveringsstudio i Oslo for å oppfylle løftet på plakaten.

– Vi måtte ringe rundt i hele Oslo og høre, det var fullt overalt. Den stedet vi endte opp med var egentlig tomt, men det kom inn en fyr bare for å tatovere meg, forteller hun.