NRK Meny
Normal

Helland og Midtsjø forlenger med RBK

De to trønderne har skrevet under på nye kontrakter som binder dem til Rosenborg fram til 2020.

Rosenborgs Fredrik Midtsjø

Fredrik Midtsjø har blitt en av Rosenborgs viktigste spillere under Kåre Ingebrigtsen. Nå forlenger han kontrakten fram til 2020.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

– Jeg trives utrolig godt og vi er en herlig gjeng. Vi har et godt lag og det er spennede ting på gang. Jeg ser at jeg fortsatt kan utvikle meg i Rosenborg. Det var et enkelt valg, sier Fredrik Midtsjø til NRK.

Også romkamerat Pål Andre Helland er strålende fornøyd med å ha signert en ny kontrakt.

– Jeg stortrives i Rosenborg og vi regjerende dobbeltmester. I tillegg skal vi skal prøve å kvalifisere oss til Mesterligaen. Samtidig, den dagen jeg eventuelt får et tilbud fra utlandet vil jeg at Rosenborg skal får penger igjen for meg, sier Pål Andre Helland til NRK.

Gir et signal

RBK-profilene tror forlengelsen signaliserer at klubben er villig til å satse på trønderske spiller og at Rosenborg er et bra sted å utvikle seg.

– Når andre spillere ser at to av de kanskje beste spillerne signerer nye kontrakter så tror jeg at det kan være et godt signal.I tillegg er det et bra signal fra klubben, som belønner gode prestasjoner.

Jeg blir bedre for hver dag som går. Det viser at det gjøres mye riktig i Rosenborg. Vi er en kompisgjeng som har det veldig morsomt, både på og utenfor banen.

– Det gikk ganske fort fra vi satte i gang og vi var velvillige. To parter som samarbeider

Pål Andre Helland

Pål Andre Helland scoret sitt første landslagsmål mot Island i juni. Han ønsker at RBK skal få igjen penger for han dersom han forsvinner til utlandet.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

God stemning på rommet

Helland og Midtsjø bor sammen på RBKs borteturer, og gleder seg over at de kan gjøre det i fire år til.

– Det blir god stemning på rommet i kveld, sier Helland.

.