NRK Meny
Normal

Hektisk for politiet i sommernatten

Biljakt, redningsaksjon og evakuering etter brann. Det ble nok å holde på med for politiet i Trøndelag natt til søndag.

POLITI
Foto: KYRRE LIEN / SCANPIX

Politiet i Sør-Trøndelag forsøkte natt til søndag å stanse en bil på Hitra, men det viste seg vanskelig å gjennomføre. Sjåføren nektet å stoppe, og politiet satte i gang en biljakt.

Til slutt måtte de legge ut en spikermatte ved Krokstadøra og først da stanset bilen.

Politiet mistenker at mannen i 40-årene har kjørt i ruspåvirket tilstand. De har beslaglagt førerkortet og har tatt blodprøver av vedkommende.

Laster Twitter-innhold

Festbråk startet redningsaksjon

Politiet ble sent lørdag kveld tipset av folk som bor på Dyrvik på Frøya om at de hørte rop om hjelp fra sjøen. Dette gjorde at politiet valgte å varsle Hovedredningssentralen som videre sendte ut en redningsskøyte til stedet.

Det viste det seg derimot å ikke være behov for.

Støyen kom fra en holme hvor det befant seg fem personer. Disse hadde laget støy, men var ikke i trøbbel. Aksjonen ble derfor avsluttet.

Laster Twitter-innhold

Brann ved Kolvereid fjordhotell

Syv personer ble evakuert fra Kolvereid fjordhotell lørdag kveld, etter at det begynte å brenne der. Både brannvesten og politi rykket ut til hotellet, og de fikk rask kontroll på stedet.

Ingen personer kom til skade, og alle de evakuerte kom raskt tilbake til sine rom.

Politiet har startet etterforskning for å forsøke å finne ut hva som er årsak til brannen. Brannen har trolig startet i kjelleren.

Laster Twitter-innhold