NRK Meny
Normal

Har startet 150 kamper på rad

Ranheims Eirik Malmo er ustoppelig på venstrebacken. Mandag kveld stoppet han Brann i 0-0-kampen.

Ranheims Eirik Malmo er ustoppelig på venstrebacken. Mandag kveld stoppet han Brann i 0-0-kampen.

SE VIDEO: Han går ikke lei, selv om han har startet 150 kamper for Ranheim.

Malmo har én landskamp for G18-landslaget, og har tidligere spilt for bydelsklubben Strindheim og Charlottenlund i Trondheim. Han debuterte for Ranheim i 2007, og har nå startet utrolige 150 kamper på rad.

Målløs kamp

Mandag kveld startet han nok en kamp og bidro til at Brann ikke fikk inn noen mål på DNB-Arena. Ranheim fikk heller ikke inn noen mål, men var svært nær.

– Vi presterte bra i en voksen kamp og det vippet begge veier. Det kunne vippet vår vei og vi er ikke helt fornøyd med 0-0 hjemme, sier Ranheim-trener Ola By Rise til NRK.

Brann-trener Lars Arne Nilsen klarte ikke å forklare hvorfor Brann spilte så langt under pari.

– Det ble ikke en kamp for oss slik vi ønsket. Vier uten rytme og flyt og relasjonene sitter ikke. Vi får det ikke til og jeg kan ikke forklare akkurat nå hvorfor det blir slik, sier Nilsen.

1285 tilskuere

Ranheim spanderte gratis inngang på publikum. Dermed ble det 1285 tilskuere som fikk se et spennende, men målløst oppgjør.

– Vi blir bedre og bedre for hver kamp synes jeg. Også Brann har tatt steg og blitt bedre, sier den rutinerte Malmo til NRK etter kampslutt.

Begge lagene spiller om plass i Eliteserien neste år, og Brann jager direkte opprykksplass mens trønderne håper på kvalifisering.

– Vi får tippe at begge spiller på øverste nivå neste år, gliser Malmo.

Video fra Trøndelag

Midtnytt
Jens Kvernmo får fisk i forteltet sitt. Se serien på NRK1 tirsdager klokken 20.25