NRK Meny
Normal

Har fått flere tips om ukjent bilist

Politiet i Trondheim leter fortsatt etter bilisten som bråstoppet slik at toppsyklisten Cecilie Gotaas Johnsen (40) falt i bakken tirsdag. Politiet har fått flere tips i saken

Cecilie Gotaas Johnsen

Cecilie Gotaas Johnsen fikk skader i en skulder da hun falt i bakken i Trondheim tirsdag formiddag.

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Cecilie Gotaas Johnsen ble sendt til sykehus med det som trolig er et brudd i skulderen da en bilist bråstoppet foran henne i Osloveien ved Marienborg i Trondheim tirsdag formiddag.

Politiet etterlyste da en sølvfarget eldre stasjonsvogn, og de har opplevd et stort engasjement rundt saken.

Stort engasjement

– Engasjementet har vært stort, og vi har fått inn flere tips, bekrefter fagleder for trafikk i politiet, Frank Nygård, overfor NRK.

Johnsen sykler for Team Hitech og deltok for Norge under sykkel-VM i Richmond sist sesong. Karl Lima er lagets manager, og var svært lei seg da han fikk høre om hendelsen.

– Dette var veldig beklagelig. Jeg har fått en melding om at hun var på vei hjem fra trening, og at en sint bilist kastet seg foran henne og bråbremset slik at hun veltet, sier Lima til Adresseavisen.

Stakk av

Vitner har opplyst at toppsyklisten ble påkjørt med vilje, og at bilisten stakk av etterpå.

– vi er i en fase hvor vi forsøker å sirkle inn den vi leter etter. Politiet har satt inn store ressurser for å finne ut av dette. For slik kan vi ikke ha det på veiene våre, sier Frank Nygård i politiet.