Hopp til innhold

Håpet på cupbombe med ny Neset-låt

På Frosta håpet fotballsupporterne på at Neset skulle slå storebror Levanger ut av cupen torsdag kveld. Bandet "Ta sjansen" bidro med ei helt ny supporterlåt, men Levanger vant likevel 5-0.

Ta sjansen

Bandet 'Ta sjansen' fra Frosta. Foran sitter Arve Loktu, og bak fra venstre står Jan Morten Rygg, Asle Arntzen og Eilert Bjerkan.

Foto: Stig Morten Skjæran

Onsdag kveld holdt Vuku fra 4. divisjon på å stelle i stand trøbbel for Rosenborg i den første cuprunden. I kveld er det Neset fra 3. divisjon som møter Levanger fra 1. divisjon.

Hør supportersangen her:

Tror på cupbombe

– Det er klart vi både håper og tror på en cupbombe. Jeg ser at flere av Levanger-spillerne er syke, og været blir dårlig. Det skulle passe Neset godt, mener låtskriver i "Ta sjansen", Asle Arntzen.

Han har sammen med bandkollegene Eilert Bjerkan, Arve Loktu og Jan Morten Rygg skrevet en ny supporterlåt til Neset Fotballklubb. Den heter enkelt og greit "Vi E Neset".

– "Ta sjansen" har jo spilt sammen i minst ti år, men aldri laget egne låter. Vi er et typisk coverband. Men etter at Neset rykket opp fra 4. divisjon i fjor høst, ville vi gjerne lage ei låt for å støtte laget, sier Arntzen.

Slo ut Steinkjer

Han har selv spilt fotball for mange år siden, og følger med på hva Frosta-laget presterer ute på banen.

– Opprykket var veldig artig, og det var også artig da vi slo ut Steinkjer i den forrige cuprunden. Nå går vi for seier mot Levanger også, sier han.

Låten "Vi E Neset" ble presentert under lagets hjemmekamp mot Byåsen 2 sist lørdag. Torsdag kveld runger den ut over høyttalerne på stadion igjen.