NRK Meny
Normal

Håper på 20.000 på Lerkendal i kveld

Søndag kveld skal Rosenborg feires som seriemestre på Lerkendal når de tar imot Vålerenga i eliteserien. RBK håper på nærmere 20.000 tilskuere.

Mike Jensen og Pål André Helland

Mike Jensen og Pål André Helland lover mer fart og moro når RBK møter Vålerenga søndag kveld.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Like før helga var det solgt nærmere 19.000 billetter til kampen hvor seriegullet skal markeres etter at det hele ble avgjort på bortebane mot Molde forrige helg.

– Festen tar ikke slutt

– Festen tar aldri slutt. Det er fest her hver søndag og vi skal by opp vi, sier RBK-spiller Pål André Helland til rbk.no.

Vålerenga har mye å spille for søndag, men har fått et sportslig løft utover høsten. Laget har nå spilt flere kamper uten tap.

– Vålerenga er en stor klubb og historisk sett en rivalene til Rosenborg. Det er bra klang over de kampene. Det pleier å være bra trøkk på tribunen og er som regel artig og underholdende kamper, mener Helland.

Trår til for fullt

Selv om RBK ikke har noe å spille for i de kampene som gjenstår, lover spillerne å trå til for fullt.

– Det hjelper på når det ser ut til å bli fullsatt Lerkendal. Da er det minste vi kan gjøre å underholde og vinne, sier han til klubbens hjemmeside.

Rosenborg feirer seriegull

Rosenborg kunne feire seriegull da de slo Molde 3–1.

Foto: Svein Ove Ekornesvaag / NTB scanpix

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.