Svenskene vil ikke ha Hamrén før tida

Erik Hamrén blir i RBK til 1. september. Det sier generalsekretær Mikael Santoft i det svenske forbundet til Adresseavisen.

Erik Hamrèn

Erik Hamrèn må fortsatt ha to jobber fram til 1. september, mener det svenske fotballforbundet.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / Scanpix

I følge avisa skal det har vært konstruktuve samtaler mellom RBK og det svenske forbundet, men uten resultat.

– Disse samtalene har ikke ført noen vei. Derfor holder vi oss til den opprinnelige avtalen, sier Santoft til Adresseavisen.

Dermed blir Erik Hamrén i RBK til 1. september.

Rosenborg ville helst bli kvitt Hamrén 1. juni, og la Nils Arne Eggen overta som vikar ut året fra samme dato. Nå er det usikkert hva som skjer med Eggen.

RBK ikke enige

I går kveld var RBK-leder Nils Skutle og personalleder Trond Alstad på Arlanda i Stockholm for å forhandle fram en overgangsavtale med svenskene. Selv om de ikke ble enige der, tror ikke Skutle at siste ord er sagt.

– Vi mener fortsatt at juni-vinduet skal benyttes. Vi ønsker å forhandle videre, sier RBKs mediesjef Nils Heldal til Adresseavisen.

Erik Hamrén har nylig uttalt at han er sliten av å ha to trenerjobber samtidig; RBK og det svenske landslaget. Rosenborg vil gjerne ha en rask avklaring på spørsmålet om når Hamrén skal slutte som trener for laget.

Etter det Adresseavisen erfarer er det kun økonomi det står på, altså hvor mye mer det svenske forbundet skal betale RBK for å få Hamrén på heltid tidligere.