NRK Meny
Normal

Trine Haltvik gjorde comeback

Trine Haltvik (45) gjorde comeback på håndballbanen søndag. For første gang spilte mor og datter sammen i en eliteseriekamp i håndball.

Trine Haltvik

Trine Haltvik jubler etter scoring i VM i håndball for kvinner, kvartfinale Norge-Ungarn 24-21 i Nidarøhallen. Søndag var hun å se på banen igjen.

Foto: Rune Petter Næss / Scanpix

Haltvik var i aksjon for Selbu i kampen mot Fredrikstad søndag. Datteren Katinka spilte også og scoret tre mål.

Selbu har slitt i de fire første kampene i årets sesong. Foran hjemmekampen mot Fredrikstad tok Trine Haltvik på seg Selbu-drakten for første gang. 45-åringen brølte og jaget frem Selbu-spillerne til seier 23-19 mot Fredrikstad, skriver adressa.no.

Selbu vant 23-19 og tok sin første seier for sesongen .

– Målet er å få på plass forsvaret slik at spillerne greier seg selv. Husk at Selbu-spillerne er unge, og de trenger noen til å styre dem til å begynne med. Bare i løpet av kampen så vi store forbedringer hos flere av spillerne. Det sitter i hodet, sa Trine Haltvik.


45-åringen sliter med en skulder og kommer ikke til å spille mot de beste lagene.

– Tre leddbånd henger så vidt fast i skulderen. Derfor greier jeg ikke å kaste ballen, men i forsvar går det bra, sa Haltvik.

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.