1 kg avskjær av viltkjøtt
200 g bacon
4 skudd rosmarin, finhakkes
2 dl fløte
1 dl søt hetvin
Gule rosiner
Ca. 10 g salt
Ca. 3 g pepper, nykvernet
Tarmer
Kvern kjøttet og tilsett krydder og væske. Tarmer fås kjøpt hos den lokale slakteren. Pølsens stappes. Trekkes i salta vann i 10 - 12 minutter. Stekes før servering.
Pølsene serveres sammen med mandelpotetpuré og smørsautert savoykål med pistasjer og puylinser.
Mandelpotetpuré
Kok mandelpoteter. Potetene males/stappes. Tilsett litt fløte og godt smør. Smak til med salt og pepper.
Smørsautert savoykål med pistasjer og puylinser.
Kutt savoykål i strimler. Rens og del pistasjer. Bløtlegg puylinsene i en time. Kok de så lett. Fres ingrediensene i en panne med godt smør. Smak gjerne til med noen dråper trøffelolje.