Skalldyrbuljong:
1 kg skalldyrbein brunes på 200 grader i 10 minutter sammen med 1 ss tomatpuré.
Ha beina i en kasserolle og dekk med kaldt vann. Tilsett 1 kuttet kepaløk, 2 stk. gulrot, 1 stk purreløk, 1 stang stangselleri, 2 stk stjerneanis, 1 stk hel kanel og en halv rød chili. Trekk dette i ca. en time og sil kraften. Kok inn til ca. halv mengde.
Gresskar
Del et stk bottleneck gresskar i fire og pakk inn i aluminiumsfolie. Stek dette på 180 grader i ovn til det har blitt mørt ( ca 50 min ).
Pakk ut gresskaret fra folien og fjern gresskarkjernene.
Ha kjøttet i den kokende buljongen og kjør dette sammen. Like før servering har vi i 50 gram revet parmesan og 50 gram smør. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Server med rykende ferske kamskjell