Hopp til innhold
Namsos sykehus
Foto: Tariq Alisubh / NRK

Gravid kvinne døde i Namsos

Oppsummert

Ei gravid kvinne i 20-årene og det ufødte barnet døde uventet på Sykehuset Namsos.

  • Kontaktet helse ni ganger innen død

    Den gravide kvinnen som døde ved sykehuset i Namsos i mars, kontaktet helsevesenet ni ganger før hun ble innlagt, skriver Adresseavisen. – Det var en tragisk hendelse som vi ønsker å komme til bunns i, sier administrerende direktør Tor Åm i Helse Nord-Trøndelag. Politiet håper å være ferdig med etterforskningen før sommerferien.

  • Fylkesmannen undersøker dødsfall

    Fylkesmannen i Trøndelag får i oppdrag av Helsetilsynet å se nærmere på hendelsen ved Sykehuset Namsos, der ei gravid kvinne i 20-årene uventet døde. Politiet etterforsker også saken. Fylkeslege Jan Vaage har ikke mottatt noen dokumenter i saken ennå, men sier kvinnen var kommet til uke 27 i svangerskapet da hun uventet døde ved sykehuset sist lørdag.

  • Vil avhøre helsepersonell i Namsos

    Helsepersonell som behandlet den gravide kvinnen i 20-årene som uventet døde ved Sykehuset Namsos i helga vil bli avhørt av politiet. Politiet ønsker å få kartlagt hendelsesforløpet, og hva som er årsaken til at hun døde. Det sier politiadvokat Malin Borg ved Trøndelag politidistrikt til NRK. Kvinnen blir nå obdusert ved St. Olavs hospital.

Siste fra Trøndelag