Gravemaskin satt fast og sperret veien i Trondheim

En gravemaskinfører er fraktet til St. Olav etter å ha krasjet inn en gangbru på Kattem i Trondheim mandag. Gravemaskinen sperret deler av veien i timevis.

Gravemaskin har kjørt seg fast i gangbru på Kattem

KJØRTE SEG FAST: Det har tidligere skjedd at lastebiler har kjørt seg fast under denne gangbruen som går over Lisbeth Nypans veg på Kattem i Trondheim.

Foto: Geir Wennberg

En gravemaskin kjørte mandag inn i en gangbru som går over Lisbeth Nypans veg på Kattem i Trondheim. Klokka 14:20 stod gravemaskinen fortsatt fast under gangbrua og sperret den ene kjøreretningen.

– Gravemaskinen står fortsatt der, bergingsbilen kommer på stedet rundt klokka 14:30, sier operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Bernt Tiller, til NRK i 14:20-tiden.

Politiet meldte om ulykken klokka 12:50. Politiet er fortsatt på stedet, og de opplyser at trafikken flyter forbi i den ene filen på veien. Vegtrafikksentralen er varslet om ulykken.

Sendt til sykehus

– Føreren av gravemaskinen er sendt til St. Olavs Hospital for undersøkelse, opplyser operasjonslederen.

– Vet dere mer om årsaken til ulykken?

– Vi vet ikke mer om årsaken til ulykken før vi har fått snakket med føreren etter hvert.

Det har tidligere skjedd at lastebiler har kjørt seg fast under denne gangbruen som går over Lisbeth Nypans veg på Kattem i Trondheim.

Gravemaskin kjørte seg fast under gangbru i Trondheim

FØRER SENDT TIL SYKEHUS: En gravemaskinfører er fraktet til St. Olav etter å ha krasjet inn en gangbru på Kattem i Trondheim.

Foto: Geir Wennberg
Laster Twitter-innhold
Laster kart, vennligst vent...

En gravemaskinfører er fraktet til St. Olav etter å ha krasjet inn en gangbru på Kattem i Trondheim.

Siste fra Trøndelag

Midtnytt onsdag med Elisabeth Strand Mølster

Midtnytt onsdag med Elisabeth Strand Mølster