NRK Meny
Normal

Gleder seg til alle kampene

Rosenborg skal spille tre kamper de neste ti dagene, men trener Kåre Ingebrigtsen ser fram til det tette kampprogrammet.

Kåre Ingebrigtsen

Kåre Ingebrigtsen ser fram til flere kamper med Rosenborg de nærmeste dagene.

Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix

Lørdag ble Brann slått med 3-0 på Lerkendal foran nesten 20.000 tilskuere, og klubben tok sin fjerde strake seier i Eliteserien etter scoringer av Matthías Vilhjálmsson, Yann-Erik de Lanlay og Mike Jensen. Dermed ligger RBK fortsatt på tabelltopp etter fem serierunder.

– Bra kontroll

– Både forsvarsspillet og keeperspillet er bra, og de har vel tre målsjanser. Vi ønsker å angripe foran 20.000 tilskuere på Lerkendal. Det handler om å underholde, og få dem tilbake igjen. Jeg håper vi bidro til det i dag, sier trener Kåre Ingebrigtsen til NRK.

Ingebrigtsen synes laget hans virker solide og trygge. Ikke minst defensivt. På fem seriekamper er det bare blitt ett baklengsmål, og i de fire siste har laget holdt nullen.

Tett program

Nå venter tre kamper i perioden fram til 27. april. På torsdag reiser RBK til Alfheim for å møte Tromsø.

Neste søndag kommer Viking til Lerkendal, og onsdag 27. april er det bortekamp mot Byåsen i 2. runde i NM.

– Vi har mange kamper, men vi har et sterkt grunnlag og en bred tropp. Da slipper vi også å trene så mye, og heller spille fotballkamper, sier Kåre Ingebrigtsen til til rbk.no .

Yann-Erik de Lanlay

Yann-Erik de Lanlay scoret et praktmål da han gjorde 2–0 mot Brann, og ble tiljublet av lagkameratene.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.