NRK Meny

Mann (57) funnet med livstruende skader - etterforskning pågår

Politiet satt i gang umiddelbar etterforskning da en mann ble funnet livstruende skadet i sin omsorgsbolig i Trondheim mandag kveld.

Politiet startet etterforskning etter varsel fra helsepersonell.

Politiet etterforsker en hendelse mandag kveld, etter at en person ble bragt til St.Olavs hospital med svært alvorlige skader.

Foto: Wold, Ole Martin / NTB scanpix

Politiet i Trondheim mottok litt etter klokken 19 mandag kveld melding fra St. Olavs Hospital etter at en mann i 50-årene var bragt inn med svært alvorlige skader.

Etterforskningsleder ved politiet i Trondheim, Anders Sunde-Eidem, sier at det var helsepersonell som først slo alarm.

– En mann ble funnet i leiligheten sin med svært alvorlige hodeskader. Leger som kom til stedet mente at det kunne være skader som var forenelig med et straffbart forhold og tok derfor kontakt med oss. Mannen er på sykehuset, situasjonen er alvorlig og uavklart. Mannens liv står i fare, sier etterforskningslederen.

Seksjonsleder for etterforskning, Anders Sunde-Eidem

Etterforsker grov kroppsskade. Anders Sunde-Eidem leder etterforskningen.

Foto: Morten Andersen / NRK

Politiet startet umiddelbart etterforskning. I tillegg jobber krimteknikere på adressen hvor personen ble funnet og det gjennomføres avhør.

– Krimteknikere på stedet. I tillegg snakker vi med vitner og driver rundspørring i nabolaget. Vi etterforsker dette som grov kroppsskade, opplyser Sunde-Eidem.

Mann funnet med livstruende skader i leilighet i Trondheim

Politiet avhører vitner og har rundspørring i nabolaget til omsorgsboligen der mannen ble funnet. Krimteknikere jobber også på stedet.

Foto: Wold, Ole Martin / NTB scanpix

Mannen ble funnet i sin egen leilighet tilknyttet Carl Johans' stiftelse i Kongens gate i Trondheim og deretter bragt inn til St. Olavs etter at ansatte tok kontakt med AMK ved 18-tiden mandag kveld.

Politiet oppfordrer publikum som kan ha observert noe, eller som har informasjon
knyttet til hendelsen, til å ta kontakt på 73 89 99 91.

Video fra Trøndelag

Arne Sevaldsen fant Norges største gullklump under gullgraving i elva Gisna.

< (MUSIKK:Tittel: Find MeKomp.: Pete KelleherUtøver: Sigma + BirdyUtgitt: 2016Platem.: 3 Beat Productions 05037128223252Tid brukt: 0'21Arkinvnr.: NONRE653347HD0005Tittel: A summer romanceKomp.: Kåre GrøttumUtøver: Sigmund Groven + Tommy Reilly + Armon String QuartetAlbum: Music for two harmonicas (1976)Platem.: Polydor 2922 008Tid brukt: 0'15Arkivnr.: NONRO060783LP0104)
De siste årene har det blitt færre sjøfugler langs kysten. 
På Sklinna nord i Trøndelag leser forskerne økosystemet i skarvespy. Og kan makrellen kan være en nøkkel til å forstå det som skjer?