NRK Meny
Normal

Forviklinger

Jeg trodde jeg kanskje hadde fått meg en manager og samarbeidspartner, men denne uka ble det klart at jeg må begynne på screatch igjen når det gjelder å skaffe resten av de pengene jeg trenger.

Maria De'Moon i verkstedet sitt
Foto: Ståle Tonning / NRK

Denne uken har vært knalltøff både når det gjelder å holde motivasjonen oppe og arbeidsmessig. Det har lenge sett ut for at ting kunne ordne seg i prosjektet, også på det økonomiske planet, men plutselig tok det brått slutt. Og jeg ble overlatt til meg selv slik at jeg nå må begynne fra 'scratch' igjen.

Jeg har lenge vært i kontakt med en potensiell samarbeidspartner, som skulle fungere som en manager for meg. Under denne forhandlingsprosessen, for å finne ut om vi begge søkte mot det samme målet, ble alle andre forhandlinger med andre aktuelle sponsorer lagt på is.

Dette skjedde over en lengre periode, og det så ut til at vi kom til en slags enighet. For å komme til en avklaring, forsøkte jeg gjentatte ganger å få kontakt uten å lykkes. Det ble helt stille. Tilslutt fikk jeg en kortere mail, der han beklaget at han ikke kunne være med videre.

En måned på etterskudd

Problemet som nå har oppstått i forbindelse med den lange treneringen av dette, er at jeg ligger over en måned på etterskudd i forbindelse med å få tak i sponsorer. Dette er veldig uheldig for prosjektet. Neste skritt på veien nå, er å søke på et etablerertilskudd til gründere pålydende 500 000 kr som Sparebank 1 utlyser. Søknadsfristen er 30 mars, så nå gjelder det å ferdigstille alle papirene de behøver. Da er det bare å håpe på et gjennomslag der, slik at Graceland prosjektet blir en realitet.

Dashbord og panser

Arbeidsmessig har jeg lakkert alle dashborddelene, som ble kjempefine. På grunn av manglende lagringsplass, har jeg måttet ta i bruk det innerste soverommet i huset mitt. Der begynner det å bli fullt nå kan jeg love.

Jeg har slipet ned panseret innvendig, og forseglet det med en spesiell grunning, slik at den nye lakken og materialene jeg skal påføre, ikke reagerer med termoplastlakken som er originalt pålagt. For det er skikkelig kjedelig dersom den nye lakken skulle koke og bli nuppete. Da er det bare å starte på nytt igjen. Og det har jeg virkelig ikke tid til..:-)

Jeg fikk utsatt eksamensoppgaven min på høyskolen, som jeg skal levere i dag istedet. Den har også en sammenheng med Cadillac prosjektet, som igjen er en del av min spennende forretningsplan. Alt hører sammen, men jeg skal også ha tid til alle arbeidsoppgavene.

I kveld skal jeg lakkere frontstykket og innsiden av panseret. Først må jeg sveise igjen en del hull til de originale listene, så må jeg sprøyte grunning- før jeg kan lakkere. Og da er det karosseriet som står for tur. Så jeg blir ikke arbeidsledig med det første..:-))

Takk for brev og gaver!

Vil samtidig takke for flotte brev og gaver fra Dere der ute som er interessert i prosjektet og hvordan det går. Jeg blir kjempeglad når jeg åpner postboksen min, for det er stort sett alltid nye overraskelser som venter. Jeg beklager at jeg ikke har tid til å besvare alle henvendelsene jeg får, men Dere skal vite at jeg setter stor pris på dem..:-))) Fortsett med det!!

Hva jeg derimot ikke synes er spesielt morsomt, er enkelte meldinger som kommer inn på mobilen min, med nakenbilder og diverse. Det har jeg virkelig ikke lyst til å ha, og ber om at dette blir respektert!!

Med ønske om en fin uke til alle sammen, med trivelig stemning i vårsolen..:-) Ny oppdatering om en ukes tid.. TCB

I have finished the painting of the interior parts. I have done a lot of paperwork regarding my business plan, which I hope can lead to a fully financed project. Some trouble shooting with an unserious collaboration partner has delayed me over a month now- so I am back to scratch again.
Tonight I'm going to paint the rest of the small parts and when that is finished, I can focus on the car. Thank you all for your mails, I'll see you in Bealestreet and Memphis this August. New update next week, best regards to everyone..:-)

Maria De'Moon, Hell- Norway