NRK Meny
Normal

Fortsetter søk i Nidelva i Trondheim

Søket i Nidelva fortsetter etter at en mann ble funnet død i Nidelva i Trondheim søndag morgen. Politiet er usikre på hvor mannen falt ut og om flere kan ha havnet i elven.

Sea King og politiet søkte etter personen ved Sluppen bru.

Politiet vet foreløpig ingenting om hvor mannen som ble funnet omkommet i Nidelva kan ha falt uti eller om det er flere mennesker i tilknytning til hendelsen. Politiet fortsetter søndag formiddag søket og kan ikke utelukke at flere personer har havnet i elven.

Foto: Fredrik Lien

Mannen ble observert flytende i vannet av en fisker ved 5.30-tiden søndag morgen. Både dykkere og et Sea King helikopter ble satt inn i søket.

Ved 7.30-tiden fikk politiet melding om at en person var funnet i vannet. En time senere bekreftet politiet at det var en mann som var funnet, og at han var bekreftet død.

– Det ble igangsatt hjerte og lungeredning på stedet og mannen ble kjørt til St. Olavs Hospital. Der ble han erklært død av traumepersonellet ved sykehuset sa operasjonsleder Hanne Yding i Sør-Trøndelag politidistrikt til NRK.

Fortsetter søk

Politiet fortsetter søndag formiddag søket og kan ikke utelukke at flere personer har havnet i elven.

– Vi søker på land med hund for å finne ut hvor personen har kommet seg ut i elven eller om det er snakk om flere personer, sier operasjonsleder Hanne Yding i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB like etter klokken 11.

Ønsker tips fra publikum

PErson i Nidelva

Mannen ble hentet opp fra Nidelva, øst for Sluppen bru.

Foto: Fredrik Lien / NRK

Politiet vet foreløpig ingenting om hvor mannen kan ha falt uti eller om det er flere mennesker i tilknytning til hendelsen. I forbindelse med funnet ønsker de derfor å komme i kontakt med personer som kan bidra med informasjon om personen.

Mannen beskrives som slank og 175 og 180 centimeter høy. Han hadde mørkt, krøllete hår og var kledd i lys langermet skjorte og mørk blå dongeribukse.

Politiet nås på telefon, 02800.

Laster Twitter-innhold