Fortsatt 500 ledige billetter til supercupfinalen

Har du lyst til å se regjerende mesterligamester Real Madrid møte europaligamester Sevilla på Lerkendel neste uke? Da kan du fremdeles sikre deg billett.

FBL-EUR-SUPERCUP-BARCELONA-SEVILLA

Her jubler Barcelona-spillerne etter å ha vunnet 5-4 mot Sevilla i supercupfinalen i fjor. I år kan Sevilla revansjere seg på Lerkendal, og det er fremdeles ledige billetter til å kunne se det.

Foto: VANO SHLAMOV / Afp

Billettene til gigantoppgjøret på Rosenborgs hjemmebane ble sluppet for nøyaktig to måneder siden. 8000 billetter ble gjort tilgjengelige på UEFAs nettsider der man kunne melde interesse for billettene i ulike prisklasser.

I tillegg gikk mange billetter til sponsorer og samarbeidspartnere, som igjen kunne tilby egne kunder billetter til supercupfinalen. Interessen virket å være enorm og billetter ble solgt for flere tusen kroner.

Selv de billigste billettene er tilgjengelige

Nå, en uke før kampen, viser det seg at det fremdeles er i underkant av 500 ledige billetter til finalen. Det bekrefter Nils Fisketjønn, direktør for konkurranseavdelingen i Norges Fotballforbund.

– Status i dag er at vi har en del billetter igjen, like i underkant av 500 stykker.

Billetter i kategori 1 koster 150 euro, i kategori 2 koster de 90 euro mens kategori 3 er billigst. I denne kategorien finnes billetter til 50 euro, cirka 470 kroner.

nils fisketjønn

Nils Fisketjønn i NFF er fornøyd med etterspørselen etter billetter til supercupfinalen, på tross av at mange hadde trodd de kom til å forsvinne mye fortere.

Foto: NRK

Fisketjønn forteller at det finnes ledige billetter fra alle kategoriene.

– Da trekningen var fullført var det flere som ønsket billetter enn det som var tilgjengelig. Da var det et betydelig antall av de som hadde søkt om billetter i kategori 3 som fikk avslag.

Men nå er det altså ledige billetter, også i kategori 3.

– Det er noen som ikke kommer og henter billettene eller som ikke vil ha de likevel, og da legger vi de ut for salg igjen, sier Fisketjønn.

– Kontakt RBK eller NFF for billett

Selv om det er en god del billetter igjen, ble det solgt 200 billetter bare i går. NFF er derfor trygge på at de gjenværende billettene vil bli solgt på relativt kort tid.

– Vi er fornøyde med å ha såpass få billetter igjen én uke før kamp, sier Fisketjønn.

Han forteller at enkleste måte å skaffe seg billetter på, er enten å kontakte Rosenborg eller Norges Fotballforbund. Det finnes også noen få billetter igjen på UEFAs hjemmesider.

Mange hadde trodd billettene skulle bli utsolgt på kort tid, men Fisketjønn mener etterspørselen avhenger av hvilke lag og spillere som er klare for finalen. Det at Real Madrid står med en skadepreget tropp og kommer til å mangle noen av sine største stjerner på Lerkendal 9. august, er naturligvis også en forklaring.

– Det betyr jo litt for billettsalget at spillere som Christiano Ronaldo er skadet, slik er det jo alltid.