NRK Meny
Normal

Forrykende fartsshow utenfor Tyholttårnet

I dag blir det svidd gummi og spekatulært rallycross-show når Petter Solberg og andre stjerner holder motorshow utenfor Tyholttårnet i Trondheim.

Petter Solberg tar med seg rallycrossbilen og konkurrenter for å lage et forrykende fartsshow på parkeringsplassen rundt NRK og Tyholttårnet klokken 18.00.

Solberg tar med seg rallycrossbilen og konkurrenter for å lage et forrykende fartsshow på parkeringsplassen rundt NRK og Tyholttårnet klokken 18.00.

For dem som ikke har anledning til å komme til Tyholt, så fortvil ikke. NRK, som nylig kjøpte TV-rettighetene for VM i rallycross, vil streame hele seansen på nrk.no.

– Likevel vil det lønne seg å være til stede. Det kan dukke opp overraskelser, sier arrangør Kjetil Skaufel.

Solberg får med seg Sébastien Loeb, Mattias Ekström og Andreas Bakkerud foran NAF World RX of Norway.

Garanterer action

– Vi ønsker å gi publikum en oppvarming og en forsmak på hva som venter dem på Lånkebanen, sier Kjetil Skaufel. Han er daglig leder for NAF World RX of Norway.

Arrangørene garanterer action med en toppmotivert Solberg på Tyholt.

– Dette kan bli en youtube-hit, og alle som har med seg et mobilkamera med videofunksjon kan potensielt lage video fra Tyholt, sier Skaufel.

20.000 tilskuere

– Vi er svært takknemlig for at VM-stjernene stiller opp for oss, og håper de vil friste enda flere tilskuere til Lånkebanen i Stjørdal. I fjor kom det over 19.000, og vi håper at minst 20.000 besøker arrangementet i år, sier Skaufel.

Lånkebanen

Arrangørene håper på 20.000 tilskuere under VM i rallycross på Lånkebanen.

Foto: Eivind Aabakken / NRK