Forhandler om Annan på Gran Canaria

– En veldig fin mulighet for Anthony, sier agenten om Sevilla-interessen.

Anthony Annan

Rosenborgs Anthony Annan kan være på vei bort fra norsk fotball.

Foto: Schrøder, Tor Erik / Scanpix

Ifølge adressa.no har representanter fra den spanske klubben Sevilla kommet til Rosenborgs treningsleir på Gran Canaria.

Målet skal være å sikre seg underskriften til Anthony Annan, slik at en av trøndernes viktigste spillere blir en del av spansk fotball før overgangsvinduet stenger.

RBK har allerede avvist et bud fra Sevilla, men spanjolene skal være interessert nok i midtbanespilleren til at de prøver seg igjen.

– Det blir et oppklaringsmøte. Enten høyner de budet og det blir et salg, eller så legges den ballen død, sier Annan-agenten Lars Petter Fosdahl til adressa.no.

Er villig til å la Annan gå

Midtbaneterrieren imponerte under sommerens VM, og har selv sagt at han ønsker seg til en stor internasjonal klubb.

Ifølge agenten passer Sevilla, som er nummer 10 på den spanske tabellen, godt for Annan.

– Det er en veldig fin mulighet for Anthony. Det er en av Europas 25 beste klubber det er snakk om, og så får vi se hva som skjer, sier Fosdahl ifølge adressa.no.

Sportslig leder Erik Hoftun sier til avisa at de er villige til å la Annan gå, men at de skal ha en betydelig sum før det blir aktuelt med et klubbskifte.

Dersom forhandlingene ordner seg blir Annan den andre RBK-spilleren som drar til spansk fotball i dette overgangsvinduet. Fra før har midtstopper Vadim Demidov forlatt trønderne til fordel for Real Sociedad.