NRK Meny
Normal

Forfall fra Skjelbred

Landslagskaptein Per Ciljan Skjelbred er syk og blir ikke med på den kommende samlingen. Martin Samuelsen er kalt inn i troppen som reiser til Portugal.

Skjelbred

Per Ciljan Skjelbred har meldt forfall til landskampen mot Portugal på grunn av sykdom. Inn kommer Martin Samuelsen.

Foto: Sindre Murtnes / NRK

Per Ciljan Skjelbred ble for to år siden behandlet for en bukinfeksjon. Han har nå fått symptomer på det samme og blir derfor ikke med på samlingen. Han trenger hvile og får den behandling han har behov for i Tyskland, står det i en pressemelding fra Norges Fotballforbund tirsdag.

Erstattes av Samuelsen

Martin Samuelsen (19) har kontrakt med den engelske eliteserieklubben West Ham, der han foreløpig har fått lite spilletid. Men teknikeren markerte seg under leieoppholdet i Peterborough sist sesong. Londonklubben spiller i League One (nivå 3) i England, der Samuelsen bidro med godt spill og flere scoringer.

Nå slutter han seg til de mange mulige debutantene som reiser til søndagens bortekamp mot sterke Portugal.

Sju kan få a-landslagsdebut

Fra før er Veton Berisha, Iver Fossum, Ulrik Yttergård Jenssen, Alexander Sørloth, Niklas Gunnarsson og Anders Trondsen mulige debutanter i troppen som møter Portugal i Porto.

Norge skal også møte Island (hjemme) og Belgia (borte) under samlingen. Alle motstanderne er EM-klare.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.