Følg vårt supercup-vorspiel

Vi lader opp til kampen mot Sevilla og Real Madrid med direktesending her på NRK Trøndelag klokka 15.

NRK loddet stemningen i Trondheim før finalen mellom Sevilla og Real Madrid på Lerkendal stadion. Se hele sendingen her.

Odd Rune Wolden er programleder, sammen med gutta fra «Heia Fotball» på P3, Tete Lidbom og Sven Bisgaard Sundet. De får med seg blant andre daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug som gjest i studio.

Vi sjekker temperaturen hos supporterne til de to lagene. Sevilla holder til på Solsiden, mens Real Madrid-fansen boltrer seg på Torget i Trondheim.

Real Madrid på Værnes

Real Madrid landet på Værnes mandag. De skal være i Trondheim i litt over et døgn.

Foto: Morten Andersen / NRK

Det er tredje året på rad at Sevilla spiller finale i supercupen, og de møtte Real Madrid også i 2014. Det er første gang supercupfinalen spilles i Norge, og produksjonen er den største som har blitt gjort på en fotballkamp i Skandinavia.

Alle gode ting er tre?

La Liga-ekspert Petter Veland tror kampen betyr mest for Sevilla, siden Real Madrid prioriterer å la noen av sine største stjerner hvile.

– Sevilla vil nok være ekstremt revansjesugne etter å ha tapt to strake finaler, sa Veland til NRK tidligere.

Du kan være med på festen

De to supportersonene vil være åpne for alle. Du kan bli med på festen, uavhengig om du er interessert i kampen eller ikke. Det er ventet at det vil komme mellom 2.000 og 3.000 supportere fra hvert av de spanske lagene, som kommer til å gjøre sitt for å skape liv i byen. Kampen begynner klokka 20.45 i kveld.