Født i ambulanse og havnet i grøfta

Fødselen ble mer dramatisk enn noen kunne ha tenkt seg da kvinnen først fødte i ambulansen, før bilen mistet veigrepet, snurret rundt flere ganger og havnet på siden i grøfta.

 

Ambulansen var på vei fra Lierne til Namsos med den gravide kvinnen natt til onsdag. Underveis måtte ambulansen stoppe slik at kvinnen kunne forløses. Da fødselen var overstått, fortsatte ambulansen kursen mot Sykehuset Namsos. Etter en halvtimes kjøring ble veibanen plutselig glatt, noe som førte til at sjåføren mistet kontrollen over ambulansen, skriver Namdalsavisa.

– Jeg tenkte «det må gå bra, det må gå bra», og fryktet hva som kunne skje, sier jordmor Kari Kveli, som hadde tatt imot barnet.

Skrensen var så stor at sjåføren ikke klarte å rette opp bilen. Ambulansen stoppet ikke før den havnet utfor veien og ble liggende med den ene siden ned i grøfta.

Den dramatiske turen endte likevel godt både for den nyfødte gutten, moren, sjåføren og jordmoren.

(©NTB)

 

Video fra Trøndelag

Nå åpner over fire mil med nye skuterløyper i Tydal. Kommunen er den første som åpner løyper for rekreasjonskjøring i Sør-Trøndelag.
Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .