Arne Bredland og Aud Larsen Haug
Formiddagskjøkkenets kokk Arne Bredland falt for hennes oppskrift på "Fiskebiff med saus" - som skal være en utmerket fiskerett for barn. Kombinasjonen seibiff og brun saus er er spennende, og representerer en god mattradisjon i kyststrøkene.
Snart finale
Vi har bare en "fiske-mandag" igjen i Formiddagskjøkkenet, og 7. april er den store fiskefinalen. Da skal vi kåre "Trøndelags beste fisk"!
Du har ennå sjansen til å komme med din oppskrift! Send den til NRK Trøndelag, 7712 Steinkjer, eller send e-post til programleder Aud Larsen Haug.
FISKEOPPSKRIFTER 
- Fesksuppa hans Hans
- Festsild - spekesild
- Fisk a la Mikkelsen
- Fiskebiff med saus
- Fiskeform av frossen fisk
- Fiskebrød
- Fiskegryte
- Fiskesuppe a la Fosen
- Fisk i crispform
- Fisk i form
- Fisk med crême fraiche
- Frityrstekt fisk
- Geirs forføreriske fiskegryte
- Hen gap lai
- Pappas seigryte
- Pasta med laks
- Pasta med sei, torsk eller hyse
- Plukkfiskkake
- Sei a la snitzel
- Sild i løksaus
- Torghattsei
- Veien til mannens hjerte