750 g fiskefilet
Smør, salt og pepper
Revet ost (gul ost)
Støtt kavring
Hvetemel
ca. 2,5 dl sæterrømme
Fisken deles i passe stykker (fjern eventuelle ben), legges i ildfast form, overstrøs med salt og pepper, og et par skjeer hvetemel.
Så dekkes det hele med meierismørskiver skåret med ostehøvel, overstrøes med revet ost (skiver kan brukes). Rømmen røres flytende og helles over, og tilslutt ha over støtt kavring.
Formen stekes ved 200 grader i 30 minutter. Revet gulrot med sitron og sukker er godt til.
Vennlig hilsen,
Rag. Baggerud,
Trondheim
FISKEOPPSKRIFTER 
- Fesksuppa hans Hans
- Festsild - spekesild
- Fisk a la Mikkelsen
- Fiskebiff med saus
- Fiskeform av frossen fisk
- Fiskebrød
- Fiskegryte
- Fiskesuppe a la Fosen
- Fisk i crispform
- Fisk i form
- Fisk med crême fraiche
- Frityrstekt fisk
- Geirs forføreriske fiskegryte
- Hen gap lai
- Pappas seigryte
- Pasta med laks
- Pasta med sei, torsk eller hyse
- Plukkfiskkake
- Sei a la snitzel
- Sild i løksaus
- Torghattsei
- Veien til mannens hjerte