Her er en oppskrift på en fiskerett jeg lager i mikrobølgeovnen. Lettvint og ganske god, synes jeg.
Vi pleier å fiske fisken selv når vi er på hytta, så fileterer vi den og fryser den i to rene tomme mjølkekartonger, den ene til å ha fisken i og den andre til lokk. Klipper av kartongene til ønsket størrelse for å ta liten plass i fryseren.
Tar opp en slik boks når jeg skal lage denne retten, skjærer fisken i skiver og lager den etter oppskrifta. Fisken kan ofte være blanding av forskjellige sorter fisk.
Jeg har mikrobølgeovn med crispsom jeg bruker, men kan sikkert lages like bra i stekeovn
Smør crisppanna med litt soyaolje eller smør. Legg så en oppskåret løk i skiver i bunnen av panna. Sett den i mikrobølgeovnen 2-3 min., strø på litt mel til jevning, legg så fisk i skiver (stykker) oppå løken, strø på litt salt og sitronpepper.
Legg klatter av lettrømme over, + 1 boks sopp, ha i soppkrafta. Dynk med litt hvitvin over det hele (4 -5 ss.).
Legg til slutt på et lag med gaudaost over fisken. Stekes i mikrobølgeovnen på CRISP ca. 10 - 15 min. etter str. på porsjonen, til fisken er stekt.
Serveres med kokte poteter og grønnsaker.
Håper det smaker og ha en god middag!
Mvh
Hallfrid Romundset Ulfsnes
Melhus
FISKEOPPSKRIFTER 
- Fesksuppa hans Hans
- Festsild - spekesild
- Fisk a la Mikkelsen
- Fiskebiff med saus
- Fiskeform av frossen fisk
- Fiskebrød
- Fiskegryte
- Fiskesuppe a la Fosen
- Fisk i crispform
- Fisk i form
- Fisk med crême fraiche
- Frityrstekt fisk
- Geirs forføreriske fiskegryte
- Hen gap lai
- Pappas seigryte
- Pasta med laks
- Pasta med sei, torsk eller hyse
- Plukkfiskkake
- Sei a la snitzel
- Sild i løksaus
- Torghattsei
- Veien til mannens hjerte