2 store gulrøtter
2 vanlige løk
6 hg seifilet i serveringsstykker
1 ss timian
Salt, pepper , evt. 1 dl ketchup.
Gulrøtter og løk hakkes grovt og surres i matolje til det er nesten mykt. Ta det opp og la det renne av.
Ha litt mer olje i panna, og legg alt lagvis sammen med "surringen".
Ha på litt vann, og la det hele trekke forsiktig i ca. 10 minutter. Beveg kasserollen slik at det ikke setter seg fast.
Serveres med god potet eller ris. Timian i fiskeretter lærte jeg da vi bodde noen år på Tenerife.
Buèn apetito!
Aud Waterloo Hovstein
Leksvik
FISKEOPPSKRIFTER 
- Fesksuppa hans Hans
- Festsild - spekesild
- Fisk a la Mikkelsen
- Fiskebiff med saus
- Fiskeform av frossen fisk
- Fiskebrød
- Fiskegryte
- Fiskesuppe a la Fosen
- Fisk i crispform
- Fisk i form
- Fisk med crême fraiche
- Frityrstekt fisk
- Geirs forføreriske fiskegryte
- Hen gap lai
- Pappas seigryte
- Pasta med laks
- Pasta med sei, torsk eller hyse
- Plukkfiskkake
- Sei a la snitzel
- Sild i løksaus
- Torghattsei
- Veien til mannens hjerte