Fire til sykehus etter ulykker

Torsdag ble fire personer i Trøndelag fraktet til St.Olavs Hospital etter trafikkulykker på de trønderske veiene.

Mange trafikkulykker i Trøndelag på torsdag
Foto: Ingar Lien

  • Klokken 13.15 ble en mannlig 79-åring klemt mellom en bil og et tre i Fossbakken, i Meråker. Mannen ble fraktet til St.Olavs Hospital med skader og det er enda uklart hva som skal ha skjedd.
  • Klokken 15.21 kjørte en bil inn i et autovern på Kvaal. Bilen hadde så stor hastighet og fikk skrens og kjørte rett inn i autovernet der veien snevret inn. Ingen personskader
  • Klokken 15.27 kjørte et eldre ektepar av veien ved Tømra i Selbu. Både den 79 år gamle kvinnen og den 80 år gamle mannen ble fraktet til St.Olavs Hospital med smerter. Grunnen til ulykken er enda ukjent.
  • I 18-tiden ble en 53 år gammel mann fraktet til St. Olavs Hospital med smerter i nakken etter at bilen han satt i ble påkjørt bakfra. Ulykken skjedde ved avkjøringen til Kolstad hvor bilen som kom bak ikke overholdt vikeplikten.
  • Klokken 18.47 ble en mann fraktet til St.Olavs Hospital med smerter i rygg etter en kollisjon i rundkjøringen til Reppe og Vikåsen. Mannen skal ha kollidert med en bil som ikke overholdt vikeplikten.

Les: Utforkjørin i Selbu

Les: - Fastklemt mellom bil og tre